ЁШЛАРДА ГЕОИҚТИСОДИЙ ТАФАККУРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ АСОСИЙ ОМИЛЛАРИ - Кобилов , Рустам (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада Янги Ўзбекистоннинг бугунги кундаги геоиқтисодий сиёсатининг асосий принциплари ва тамойиллари акс этган. Шунингдек, ёшларда ўртасида ўтказилган социологик сўровнома натижалари ва унинг асосида геоиқтисодий тафаккурни шакллантиришнинг асосий омиллари келтирилган