ЖАМИЯТ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ МУҲИТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Sayidov, Murod (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ушбу мақолада жамият маънавий –ахлоқий муҳитининг характер – хусусиятлари ва уни токомилаштириш йўллари ҳақида сўз боради.