ГЛОБАЛ ЭКОЛОГИК МУАММОЛАР ВА ИНСОНИЯТНИНГ ТАБИИЙ МУҲИТГА ТАЪСИРИ: ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВ - Кистаубаев, Савлабек (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақолада инсониятнинг табиатга таьсири ва унинг салбий оқибатлари тўғрисида фикрлар билдирилган. Глобал экологик муаммоларнинг вужудга келиши инсоният олдига табиатга янгича мунособатда ёндошиш лозимлигини эсга солди.