Жамоатчилик назоратининг фуқаролик жамияти барпо этишдаги ўрни - Ochilova, Baxti; Nazarqosimov, Sarvar (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада жамоатчилик назоратининг фуқаролик жамияти барпо этишдаги ўрни таҳлили берилган